Sunday, October 2, 2011

Harith Iskandar, pelakon dan pelawak baru-baru ini telah berkongsi gambar isterinya di Facebook. Jezzamine Lim Iskander kini sedang mengandung 3 bulan. Memang meletup isteri beliau ini bukan?



 


PREVIEW Gaun Vera Wang Memey Suhaiza Tajaan Rafflesia.....LAYAN.....

JOM usha sikit glimpse pakaian bernilai jutaan yang ditaja oleh Rafflesia di majlis resepsi Norman Hakim dan Memey bukan? Ini sedikit prebiu Memey menggayakan pakaian tersebut. Majlis resepsi ini menjemput 200 orang selebriti dan wakil media sahaja, di Crowne Plaza Mutiara, Kuala Lumpur


Isteri Harith Iskandar, Jezamine Lim berbikini dalam majalah Shape



 


Tuesday, February 8, 2011

Smiley Kucing


Cute x kucing2 tuh…hehe…macam2 jenis betuk muke diorang buat…ekekeke

Sama Tapi Tak Serupa


ade gaye…..mutu…keunggulan…hehe

Top 10 Negara Terkaya di Dunia 2010


1. Luxembourg – $80,800 (GDP per capital)
Negara kecil ini dengan jumlah keseluruhan penduduk kurang daripada 500 000 merupakan sebuah negara keajaiban di Eropah. Negara ini merupakan antara 8 negara terkecil di dunia. Dari atas ke bawah itu hanya sekitar 50 batu dan terlebar sekitar 30 batu.

Perangkap Baru askar


perangkap askar yang terbaru..sah2 x kne hahaha..Just For Fun la tuh

Cara Basuh Pc Korang


Basoh Tangan dulu

Cara elak dari web Porno


Nih La care2 nye..Letak Kondom…Hahaha..Sah2 mmg x leh tgk web porno tuh. Tp ak rase sumer web pun xleh nk aksess.Ape2 pun nice idea hahaha..

Produk Nokia terbaru

Awek Cun Tahan Teksi


agak-agak korang..teksi tuh berenti x??? wahahahahah

[18sx]Ketajaman Mata Lelaki



Design kek yang hebat!!!



Saturday, January 29, 2011

[HOT]Perangai sebenar PRESIDEN IRAN!!!!

Presiden Iran saat ini:

Mahmoud Ahmadinejad, ketika di wawancara oleh TV Fox (AS) soal kehidupan pribadinya:








Wednesday, January 26, 2011

10 tmpt PELIK diDUNIA..



1) PAMUKKALE - TURKEY

Password Paling Popular Di Dunia

Ayam Sunat ada di jual disini ^_^

[18sx]Gadis Bikini


Hotel-Hotel Aneh Dan Unik Di Dunia


Kebanyakan hotel pula menawarkan produk dan perkhidmatan yang sama. Tiada perbezaan yang ketara. Kita pula tak mengharapkan sesuatu yang berbeza kerana tujuan asal adalah untuk berehat sahaja.
Namun begitu ada hotel yang menawarkan sesuatu yang lain dari yang lain. Jom kita terjah kelainan yang di bawa. 


1. Hotel Kapsul



Monday, January 24, 2011

Kisah ikan si ikan pari.. macam2 ada..he!!!

korg mesti ade yg minat makan ikan pari kan..tapi sure korang xpenah tgk ape ade dalm perut ikan pari kan hehe

kalau letak kat kereta sure orang takut..!!!

 bende ape ni...

hehe..cukup bangge yerk ekau smoking haha!!!

hehe..santai tahu budak ni dah popular 1 dunia..ni saja je nak mengutuk budak ni hehe..sj tambah dose kakaka...santai xtahan tgk muka dak ni..cukup blagak haha...isap rokok sambl bwak kete siap pegang senjata api tu hahaa...rase nak jee.....ei....

Pernah tak korng jmpe pokok camni he..!!!


Sempat buat pertunjukan api sebelum bunuh diri..!!!!

 lokasi tidk diketahui..hehe

Table snoker paling classic hehe..!!!

 pergh.....mane nak cari table camni hehe..clasic ni

Bra Only ok..!!!

 photo2 ni menunjukan pagar2 dihiasi ole bra2 pelancong yg 
melawat ke satu kawasan di new zealand.hmm macam2 ada hahahahh


Wa sekali jatuh atas batu la..hehe..!!!

 mamat ni try terjun dari atas jambatan..tetapi die ni tersalah landing..hehe..cukup rare...

Jambatan diperbuat dari rumput

 hehe..wa xyah nak pakai konkrit pon juz guna rumput kering je.Jambatan ni di namakn sebagai Qeswachaka dan hanya terdapat di wilayah selatan Canas di Cuzco, Peru.Jambatan ni dibuat dari rumput Qoya dan ditenun secara menual menggunakan tangan. Jambatan di akan dibina setiap 1 thn sekali.Cukup rare kan hahaha...

Penangan Ulat Bulu dari Amerika Selatan

ni ulat bulu dari Amerika Selatan yg ni diberi name 
Lonomia obliqua..kalau kene blh menyebabkan perdarahan yg serius, hemolisis dan kematian

Akak ini letak silcon kat pipi he..!!!


Taksub dengan botol susu...!!!

photo2 ni menunjukan seorg leleki bername Paul Luke, 33 sedang begambar dengan botol2 susu yg di kumpulnye sejak berumur 9tahun(1987)..gile wei.taksub gile kat botol susu ni haha.Paul lake skrg telah mempunyai mini muzium dirumahya sebab die terpaksa menyimpan lebih 10ribu botol susu yg dikumpul termasuk sebijik botol susu keluaran 1890an.botol susu 1890an tu adelah botol keluaran pertama dalam indusrty susu.dimana botol susu tu masih berwarna hijau keran teknologi membuat kaca masih belum berkembang ketika tu

[18sx]Kejadian Alam



naughty nature01

Kecurangan...


pictures of cheaters01

Hummer salut gold


Kereta pelik tapi cool


Funny Car Modifications

Orang tua gatal

Hands Off Old Man!

Photoshop Fail

Orang Giler di supermarket (part 3)

Orang Giler di supermarket (part 4)

Orang Giler di supermarket (part 2)

Orang Giler di supermarket (part 1)

Mungkin Kebetulan

Pictures taken at the right time44 Pictures taken at the right time

Design helmet yg cool

cool helmet,creative helmet,helmet designs
Pac-man Helmet